picture

Kozijnrenovatie
in oude glans herstelt

 

Verweerde kozijnen?
een afbreuk aan uw woning

verweerde kozijnen Bladel

Bij houten kozijnen volstaat dikwijls een goede schilderbeurt, maar bij aluminium en kunststof kozijnen biedt dit geen oplossing. Daarom hebben wij ons ook hierin verdiept om u hiervoor een oplossing te bieden en u echt "Totaalonderhoud' te geven. Met een SRT-behandeling worden de aangetaste ondergronden met weinig moeite en materiaal herstelt en beschermd voor en langdurige periode.

Surface Renewal Technology!
renew, shine & protect

kozijnen als nieuw Bladel

SRT is toepasbaar op vrijwel alle gelakte en ongelakte metalen, kunststoffen en gepoedercoate ondergronden. Uitermate geschikt voor het renoveren van kozijnen, gevels, boeiboorden en roldeuren. De coating heeft een herstellende functie.De originele kleur van de lak zal naar boven komen en de ondergrond wordt voorzien van een permanente glanslaag. Verder beschermt de coating het oppervlakte tegen hardnekkige invloeden.

Duurzame oplossing!
jarenlange bescherming

kozijnen schilderen of coaten Bladel

Vanwege de eenvoud van het systeem is SRT een rendabel alternatief voor het kostbare overspuiten van de lak. Bovendien is SRT ecologisch verantwoord. De coating is aromaatvrij, heeft een hoge chemicali├źn resistentie en er is weinig product nodig om het gewenste resultaat te behalen. SRT is een uniek concept voor het handmatig herstellen van de kleur- en glans van de ondergrond tegen een lage prijs met een minimaal verbruik van energie en materiaal.

Neem contact met ons op voor advies!